Den söta vovven tar ett bad.

Under en härligt solig promenad (igår var det 28.5 grader, förstår ni, 28.5!!!) tog sig lille Blacky ett bad.

Och en liten liten vespa.


Alors.

Det kanske, möjligtvis blir ett inköp av en moppe inom den närmaste framtiden! Jag personligen ska inte köpa mig en sk. Vélo motor (hur skulle det se ut om jag kom hem med en moppe i väskan? Haha, eller om jag försökte roadtrippa hem med en liten vespa… Får upp en bild i huvudet med mig med en stor ryggsäck och en stor hjälm på en liten vespa på autobahn! Haha) utan familjen ska stå för inköpet. Tanken är att det ska vara lättare, inte bara för mig, utan också för kommande au pairer, att ta sig runt i området. Visserligen så prisade jag i ett tidigare inlägg cykeln och att jag kommer få gratis motion nu när jag måste cykla till tågstationer och närliggande byar. Men när man tänker närmare på saken så är det bekvämare att hoppa upp på en liten vespa och puttra iväg, och komma fram i fräsch form, istället för att svettig och dan komma in cyklandes i byarna med svettringar stora som LP-skivor runt armarna…

 


Ack ja, tider! Saknar min lillebror!Mäkta häftig tunnelbaneuppgång! Sverige, ta efter?


 
Om någon kommer ihåg det så köpte jag en tesil i Baux De Parovence i Frankrike på semestern. Här är en bild på den :)

PS. Ina: Om ni åker och tågluffar MÅSTE ni kommar förbi mig, eller så åker jag till er ngn helg om ni är i närheten ngn stans! DS.
PS 2. Mamma, Pappa och Emil: Om ni läser precis under här så ser ni en liten text där det står kommentera. DÄR kommenterar man. Och skaffa Skype nu för tusan, ska det vara så svårt?! PUSS saknar er.

Australien

När vi var i Frankrike och besökte en liten gammal stad på toppen av ett berg vid namn Baux de Provence hade vi sån tur att de i samma område hade en utställning om Australien. Det här var inte som något som sett förut i mitt liv. Det var en stor grotta med dunkande mystisk musik och vartän du tittade såg man bilder och filmklipp från Australiens alla hörn. Det var mäktigt!