Den mentala stabiliteten.

Det blev Zürich för hela slanten i helgen! Sabrina har tenta nästa vecka så hon sitter med näsorna i böckerna, så vi får ingen ”avslutnings-kväll” med pompa och ståt, men sist vi gick ut var det så nice, så det gör inte så mycket!

I alla fall Zürich: Jag hade egentligen planerat att bara vara där fre-lör, men så satt vi och chillade och kollade på film och Carro frågar lite på skämt om jag inte kan stanna en kväll till, och jag tänker efter lite och inser att jag ändå inte har någon anledning att åka tillbaka till Bern, eftersom alla jag känner där bara festar med studieliteratur…

Så det blev två långa nätter i Zürich, och det känns ju helt okej, haha! Dock kan vi väll säga, Carro, att det kanske hade varit bättre för den mentala stabiliteten om vi hade stannat hemma på lördagen? But have a relaxing afternoon anyway!

 

Just nu ägnar jag mig åt att packa och packa om femhundra gånger för att på något sätt kunna få hem allting utan 40 kilos övervikt… Inte lätt när man måste räkna in en fondue gryta i ekvationen.
Kommentarer
Postat av: Carro

tack emmis! har relaxat jävligt bra nu, fan börjar ju kännar bättre måste jag säga. men bara lite. ja man kan ju lugnt sagt säga 'att jag dragit mitt strå till stacken' i det här landet, eller?

2010-12-15 @ 21:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: