Nu är vi inne på målspurten…

Har jag nämnt att jag är lite stressad? Kanske inte. Men det är jag i alla fall. Den självklara anledningen är såklart att jag åker om 14 dagar. Borde jag kanske hitta på en massa saker innan jag åker, galet turistande, ta en tur runt landet, pussa en ko? Fan vet jag, men det känns som man borde göra mycket mer än vad jag gör nu såhär innan av resa. Saken är den att jag inte kommer på något mer speciellt som jag absolut vill göra innan jag åker. Ja förutom självklart att åka skidor, men man kan inte få allt! Jag har ändå gjort ganska mycket och sett väldigt massa olika städer i detta lilla men otroligt intressanta land. Och lärt mig franska för bövelen. Unt kline dutch. Haha nej det har jag inte, men man kan ju drömma! Dessutom så måste jag spara pengar och turist-krafter till London, för trots att jag redan har varit där två gånger (!) i år (helt oplanerat båda gångerna) så tror jag det finns massa saker kvar att upptäcka i den staden. Jag ska vifta ihop en önskelista och skicka till mor min och i den ska jag nog inkludera en rolig guidebok över London…

Ikväll blir det Lausanne för sista gången och det känns ju lite tråkigt, men sånt i livet. Jag hoppas att jag kommer hem i skapligt behåll med tanke på att det är första tåget på morgonen som gäller i vinterkylan. Fest… men denna gång så har jag en bundsförvant med mig i form av Jeanette, den trevliga tjejen från min franskakurs!  


Jag och Jeanette!


Kommentarer
Postat av: Demet

Hej ja visst är det konstigt först längtar man så är man där o mitt i det. Och plötsligt så är det över... jag lovar det känns så fortfarande fast jag är äldre det bara rullar på... viktigt är att stanna upp sätt dig och reflektra det bästa är ju att du kan titta tillbaka i din blogg när du reflekterar. Kram:)

2010-12-05 @ 11:03:09
Postat av: Ida

Åh va allt låter spännande! Jag saknar dig så, snart är du hemma ju!! Helt sjukt så fort det har gått, tiden du har varit där... Vi ses väl när jag är i Stockholm?

2010-12-05 @ 15:01:04
Postat av: Pernilla

Hej gumms, saknar dig! passa på att ta dig en ridtur om det finns hästar där :)

ses snart!

puss

2010-12-05 @ 16:34:45
Postat av: Tette

Haha snygg bild på oss vah?

Men oj så de va kul i Lausanne då :)

2010-12-16 @ 22:41:03
URL: http://tettejeanette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: