En puss och några bilder

Mamma: Demet skriver till dig att vi visst kommer hinna med en film! Ha, så det så!

 

Ida kommer hit och gör området osäkert den 9 juli, TAGGAD!

 

Jag tror verkligen att du har rätt Demet, jag kommer antagligen sakna det jag har här efter ett tag lite mycket som det jag saknar hemma!

 

Therese, jag kommer snart och självklart blir det en fika i solen.

 

Lite  bilder:

Min nya kjolNya kläder, igen, På tåg toaletten påväg hem från en utekväll!En groda som satt på mitt fönsterbräde en morgon!Marknad i NidauHalvnaknad brudar som dansade på bardisken mitt upp i alltihop...Arlette och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på men som är mycket trevlig.Min nya hatt! hahaTågstationenEfter en lång natt var det självklart att vi somnade lite på tåget påväg hem vid halv 6 på morgonen...

À bien tout!

Ännu en helg, ännu ett äventyr

 

Jaa, då var ännu en helg till ända och jag har överlevt med hull och hår i behåll. Ännu en gång har jag glädjen att meddela att det har varit en superb helg! Mycket nöjd Emma sitter i skrivandets stund (20:57, söndag kväll) och lyssnar på musik och är en aning bakis sedan gårdagen.

 

I fredags så var det en gatumarknad (i stil med Älmstanatta, ni från landet!) i en liten by som hete Nidau, som ligger utanför Biel/Bienne. Innan jag åkte dit och mötte upp Arlette dock så åkte jag, Modern och Lilltjejen till Westside där de har det makalösa badhuset som jag berättade om för ett tag sedan. Mycket trevligt att simma omkring i utomhuspoolen med solen glassande och gröna kullar runtomkring. Återigen: makalöst badhus.

Det var dock en liten incident som måste återberättas. Vi är då i en av de grundare poolerna och plaskar runt med Lilltjejen. Plötsligt säger modern rätt plötsligt Let’s get out of this pool! Upp och ut ur poolen i all hast, och jag frågar när vi hoppat ner i en annan pool, utomhus, vad som hände. Tydligen så hade ett ungt par som satt i poolen inte långt från oss haft lite intimt för sig. För att vara finkänslig så hade tjejen utfört ett visst handarbete. Urs och blä, i en barnpool? Seriöst, det är bara fel. Men det är inte slut än! När vi går in igen och går förbi samma par igen så kan vi observera att det unga paret nu har gått ett steg längre och var nu i full sjå med att fullborda ett samlag! Herre Kristus, i en barnpool! Jag är chockad, äcklad och förfärad, inte ens okej. I vilket fall som helst är det kanske inte det smartaste stället att ha för sig sånt, i ett bad hus, men dessa två var ju korkade på riktigt, dom gick inte ens till de mer skylda ställena av badhuset. Urs.

 

För att återgå till gatumarknaden så skjutsade modern mig till tåg stationen (bless her) och jag, Arlette, en flaska vin och ett sexpack starköl tog tåget till Nidau för en trevlig kväll av dans, musik, jordgubbsbakelse och karusellåkande! Vi tog sista tåget hem och fick skjuts av Arlettes pappa hem!

 

Lördagen spenderades ute på vift med presentköpande till studenterskorna som jag känner och en hatt till mig! Jag ska lägga ut bilder på mina nya kläder och hatten, så ni får ursäkta egobilds maratonet, men det är svårt att visa vad jag har köpt annars! Vid åtta fick jag (igen) skjuts av Modern till stationen och Arlette och jag åkte hem till hennes kompis Naho som fyllde år och förfestade lite för att sedan åka in till Schweiz vackra huvudstad! Visserligen kan jag inte personligen säga om den var vacker eller inte, det var nämligen mörkt när jag kom fram. In på Klubb (Bonsoir) och dansade, drack och flörtade hej villt! Jag träffade en snygg man som studerade historia (!!!) men han försvann oturligt nog, och sedan träffade jag en baseball spelande ung man som, precis som mannen förra helgen, förklarade sig in loooove with me. Hej och hå, det är ju trevligt när man är uppskattad och så, och jag försöker inte vara falskt blygsam eller något, men hallå? Jag blev irriterad och sa att nej så funkar det inte lilla du och vi hade en lång diskussion angående om man kan älskaaaa någon första gången man träffar den. Jag håller starkt på att man visserligen kan bli förälskad i någon, typ utseendet och första intrycket, men att man inte kan börja älska någon förrän man har spenderat tid tillsammans och lärt känna varandra. Eftersom jag är en så oerhört karismatisk person så höll han med efter ett tag. Vi bytte nummer och en liten puss sen åkte resterna av tjejerna som hade varit med den kvällen (de som inte var färskingar och hade åkt hem tidigt, haha) med första tåget hem till Naho igen och sov fyra pers i en säng.

 

En kul helg.

Kommentarer

 

Mamma: Vi MÅSTE titta på i alla fall en Morden tillsammans, annars är jag inte med. Jag hoppas kuddarna är sköna. Annars är jag inte med igen (men madrassen har jag inget problem med för den gamla var rätt skabbig!)

 

Lisa: Jag måste, vid RA:s namn, se kannan. Jag vet att jag kommer, som du så fint formulerad angående min te sil, få ögon stora som tefat. (Hahaha: KOM HEEEM!!! Nu kommer jag nynna på den sången hela dagen och tänka på dig!)

 

Luisa: Okej, du är för strykning av barnkläder!

 

Ida: Sushi restaurangen är en bit bort, men jag tror att man kan ta tåg dit! Vi måste, det är helt underbart där! Och vi ska FESTA SOM FAN när du kommer!

 

IDA KOMMER HIT I JULI!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:DHAHAHAHA jag dör. Visste inte att jag hade den här bilden, den är från Henriks kamera, men fy fan!
Henrik ringde mig förövrigt från Barcelona härom natten! Haha Han var full och jag var helt nyvaken och yr i skallen så jag kommer inte riktigt ihåg vas som sas, men det var trevligt att pratas vid i typ 2 minuter ändå! Sen la min mobil av för att pengarna tog slut påmin mobil! Det kostar ju att ta emot samtal på Sverige mobilen! Om någon i framtiden vill fylle ringa - Ta det Schweizska nummret!

à Bien Tout!