Inköp innan avresa

  • En sån där onödig Schweizisk klocka
  • En Schweizisk armékniv (Nu finns det en massa roliga varianter, tex. Vissa med USB-minne, men jag tror att jag ska inhandla en gammal hederlig)
  • Massa fondue ost så att jag kan använda mitt fina fondue-sett (allting är guld och ser ut som ost, underbart!) som jag fick i födelsedagspresent av familjen! Så kan jag bjuda in alla till en härlig Schweizisk afton!
  • Rösti till Emil, för han tyckte så mycket om det.
  • En Schweizisk kokbok med landets specialiteter
  • En ”beschrelle” (om jag har stavat rätt här är en bra fråga) vilket är en bok där alla förbannade verb i det franska språkets förklaras och böjs, en underbar bok att ha om man försöker lära sig franska, finns inget mer användbart!  

 

Min variant är mycket sötare, mais tant pis!


Bonne Journée!

 

 

Ps. Stina: Nu ska du inte gå och vara sån, jag skriver i alla fall regelbundet så folk vet att jag lever! Ryck upp dig kvinna och skriv lite på din blogg. Annars tar jag bort länken från min sida till din ;) haha. Kommer till dig om ca 60 dagar!)

Ida: Nej jag är inte deppig, bara lite bitter av hemlängtan tror jag! Idag händer det i alla fall något så jag slipper försöka få tiden att gå som underhållning!

Vilket påminner mig: Jag ska till en secondhand affär med Sabrina idag i Gampelen (underbart stället) och har ledigt på köpet! Alltså: en bra dag! Hittade förövrigt även en mycket fin spetsblus på seconhand affären som vi var och besökt i Ins för förra veckan, och ett fint skärp för nästan inga franc alls! Sen har vi en secondhand affär i Bern också som ska besökas! Bra att Sabrina har samma shopping- humör som jag!


Kommentarer
Postat av: Ida

Åh, listor <3 Jag älskar listor.

2010-11-04 @ 14:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: