Tshüss


Gud va trött jag är. Det är något fel på mig jag sover för bövelen runt 9 timmar, men är JÄMT trött! Äter bra, motionerar mycket, är ute i friska luften, får sol på mig. Varför är jag så förbannat trött hela tiden? Och blöder näsblod gör jag också, och tappar hår. Kommer komma hem flintis. Suck

Idag händer det inget särskiltMen igår däremot så var det stor satsning i joggingspåren. Nästan 2 hela timmar var jag ute och joggade upp och ner runt i skogen där jag bor, med självklart en liten paus för näsblod eftersom jag är jag. La mig ner på ett nerhugget träd med en bit av halsduken (man tager vad man haver?) runt nosen. Tacksamt nog så kom det ingen förbi just då… Men sen efter det så var jag igång igen och sprang igen! Saken är den att jag hade egentligen satsat på att köra en tre timmars runda, men jag glömde helt bort att det blir ju mörkt vid 7, och det finns inga lampor såhär ute på småstigarna i vildmarken.

Nu kanske det undras varför in i hela fridens dar jag ska vara så onödig och springa i 3 timmar. Har jag inte bättre för mig kanske? Den tråkiga sanningen är för det första, nej det har jag inte… För det andra däremot så ska jag och mor min (om hon får ledigt från jobbet) springa Paris Marathon tillsammans i april nästa år, så det är att ligga i hårdträning som gäller! Langa peppen på den! Woooo!

Ikväll ska jag träffa min vän Marcel som bor granne med mig, en trevlig prick!


Mitt uppe i vild gissning av vem som står på lappen i min panna (det var Bush btw), från för förra helgen. Sen har vi Sabrina till vänster!

J'essaie en français

Ce soir, moi et des copains irons à une fête d'octobre! Ce n'est vraiment pas comme en Allamagne, mais tant pis, ca sera bien comme même je crois. Si jamais lui, il est là...  


Alors, ce sera de tout façon beacoup de bière ce soir. Santé!