Sol och frukost

Sitter i skrivandets stund ute i våran trädgård i en sol stol och har en gassande sol, en stor smaskig frukost och vinyl 107 på radion. Jag mår rätt bra. Dessutom har jag inte ens en jacka, jag sitter bara i pyjamasen, kom direkt ut från sängen! Egentligen så borde jag sova vid den här tiden eftersom jag jobbar hela natten, men det är för fint väder för att ligga i sängen och luffa! Jag får vara lite trött ikväll istället!

 

Idag är jag lite nervös för karlns moder är nämligen här i London, så jag ska käka lunch med dem. Alla kan väll hålla tummarna på att jag gör succé?

Igår

Jag var helt lat igår (och även idag) och spenderade början av dagen luffandes i sängen, tittade på lite svensk tv och organiserade garderoben fram till fyra iden då jag äntligen fick ändan ur vagnen och åkte in till stan och mötte upp Lars och hans vän som var här från Holland på besök. Vi satt på en pub som heter The Plough, på deras uteservering i det underbart mild vår vädret. Det är alltså officiellt vår när man tar första ölen på en uteservering.

Vidare så gick vi till The Bowery  och tog ett par öl till för att sedan röra oss hemåt, jag och Lars och hans vän fick sova gratis i Lars säng på hostelet. Eller fick och fick, det var ingen som frågade så, så blev det. Mycket billigare och trevligare för alla parter!

 När jag kom hem till huset så var Stina redo med en flaska Black Tower för gamla goda tider (Lisa, du var med oss i tankarna) och karln min gick och la sig och Stina och jag satt uppe ett bra tag och snackade skit över ett par plast champagneglas för lite extra lyx. Idag mår man väll inte prima men jag hade en mycket trevlig och chill morgon med lång frukost och solsken genom köksfönstret!

 

Nu har jag dock latat mig nog och ska åka till King’s Cross för att fixa biljett från Paris hem!

 

Jag och Lars på innegården på hostelet. Och en spanjor till vänster.
Puss

Bilder kanske?

Tänkte lägga upp lite bilder, men inte för många för det tar för lång tid och jag ska snart duscha och ta mig in till staden och möta upp Lars så här på denna soliga tisdagen med blå himmel och 15 grader. PUSS

 
Jag och Lars på Road House i Covent Garden, as nice ställe!


Påväg till jobbet på tuben, jag och Lars.

camden
Camden, vid alla femtiotolv matstånd så sitter man på små vespor!


Turistbild!


På kursen, från vänster, Rya, jag, Cecilia och Vince (läraren)


Bartender människorna påväg hem från sluttested med 3-6 drinkar i kroppen, mitt på blanka dagen. Alla fick högsta betyg också!

Lars till vänster och Viktor till höger, som gick kursen med mig, en otroligt rolig nisse, man hade aldrig en tråkig stund med honom. Och i mitten, min baby, en 3 liter cider flaska med 4,3 % för bara 3 pund. FEST (i köket på hostelet)

Lars i köket på hostelet läsandes Bluu's cocktail meny, haha

Jag och Jenny i Bloomsbery Park