Igår

Jag var helt lat igår (och även idag) och spenderade början av dagen luffandes i sängen, tittade på lite svensk tv och organiserade garderoben fram till fyra iden då jag äntligen fick ändan ur vagnen och åkte in till stan och mötte upp Lars och hans vän som var här från Holland på besök. Vi satt på en pub som heter The Plough, på deras uteservering i det underbart mild vår vädret. Det är alltså officiellt vår när man tar första ölen på en uteservering.

Vidare så gick vi till The Bowery  och tog ett par öl till för att sedan röra oss hemåt, jag och Lars och hans vän fick sova gratis i Lars säng på hostelet. Eller fick och fick, det var ingen som frågade så, så blev det. Mycket billigare och trevligare för alla parter!

 När jag kom hem till huset så var Stina redo med en flaska Black Tower för gamla goda tider (Lisa, du var med oss i tankarna) och karln min gick och la sig och Stina och jag satt uppe ett bra tag och snackade skit över ett par plast champagneglas för lite extra lyx. Idag mår man väll inte prima men jag hade en mycket trevlig och chill morgon med lång frukost och solsken genom köksfönstret!

 

Nu har jag dock latat mig nog och ska åka till King’s Cross för att fixa biljett från Paris hem!

 

Jag och Lars på innegården på hostelet. Och en spanjor till vänster.
Puss


Kommentarer
Postat av: Ida

Sota ni ar ihop! Snyggt par :) poss

2011-03-26 @ 13:46:10
Postat av: Therese

Verkligen ni är jätte snygga tillsammans :) Mycket snyggare än Hegge. Förstår inte hur du kunde vara tillsammans med honom men jag vet att du aldrig tyckte om honom haha. snart ses vi :) puss

2011-04-12 @ 08:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: