Kom precis hem

Kom precis hem från jobbet och tänkte, trots att timmen är sen, att det var dags för ett litet inlägg.

Jag har nu flyttat in i mitt nya rum, mitt första egna ställe, ett litet kryp in för bara mig! Jag känner mig så vuxen som har lyckats skapa en fungerande tillvaro alldeles själv. Nu var det visserligen så här i huset där min kära vän Kristina bor så var det en nisse som flyttade ut och så kunde jag flytta in, så helt själv ordnade jag väll inte allt, men lite tur ska man väll få ha i alla fall? Och apropå tur kan jag även meddela att jag endast betala 170£ i månaden, vilket är ca 1870 kr och jag har ett relativt stort rum med en stor och bekväm säng, stor garderob och ändå plats kvar för att kunna se golvet. Vi bor i ett hus med 6 andra, jag och Kristina. Hon bor i ett rum med sin karl, jag i ett rum, ett till par och sedan tre till i varsitt rum och vi har ett stort kök och en fin halv stor trädgård! Måste säga att det inte var illa pinkat för ett första boende… Sen måste man väll medge att det inte är i den bästa trakten, lite luffigt område och det tar ca en timme till jobbet, men jag försöker att inte lägga så mycket vikt på dessa punkter för jag tycker verkligen om att bo här!

 

Just nu så är det mest jobb och karln som står på schemat, men om bara två (!) veckor så bär det av till både Holland och Paris, underbart! Jag åker till Holland med Lars och ska spendera 4 dagar i hans hemstad vilket ska blir as mysigt, och sedan en dag i Amsterdam, för att sedan ta tåget därifrån till Paris och träffa mamma! Även om det ska bli jättekul att åka till Holland så måste jag nog erkänna (vilket inte nämns till mannen dock) att jag ser mest fram emot det för jag saknar kära mammsen väldigt mycket. Pappa och Emil var ju här för bara ett litet tag sedan så abstinensen där är inte lika svår, även om jag saknar de två också!

Lite tråkiga nyheter är att jag inte kommer att kunna fullfölja planen med att springa Marathon när jag kommer till Paris för jag är fruktansvärt ur form. Men tro inte nu gott folk att detta handlar om lathet eller för mycket festande, för det gör det inte. För det första så har jag varit sjuk under nästan hela min vistelse, bortsett från de två första veckorna och det är då inte en särkskilt bra idé att kuta omkring i joggingskor (eller någon annan sorts skor heller för den delen) när näsan rinner och man nästan hostar upp lungorna och, såklart, med en nästa som börjar blöda vid minsta beröring… För det andra så har det inte blivit sådär fruktansvärt mycket festande heller för den delen eftersom jag alltid jobbar på det två bästa utgångs kvällarna (fredag och lördag för ointelligentas explikation).

 

Hade velat skriva mer men klockan är tjugo i fyra och jag är döds trött efter en dags hårt arbetande (började vid lunchtid och jobbade till stängning!) så jag säger med dessa ord adjö tills nästa skrivning.


Kommentarer
Postat av: lisa

ååh vad bra du verkar ha det ems!

2011-03-22 @ 08:36:32
Postat av: Ida

vilket aventyr du lever i seriost!!! jag ar sa sjukt impad av dig. sjuuuukt stolt!

2011-03-26 @ 13:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: