18 Augusti

Sitter på min balkong i solen och har precis avnjutigt en härlig frukost efter en liten joggingtur i området. Det ska tydligen bli 35 grader här idag så jag passar på att sitta i solen nu på morgonen innan det blir helt outhärdligt!

Igår var första natten som jag sov ensam, och jag kan glädja er alla med att säga att det gick bra. Gjorde även min första tvätt här i huset och även det gick alldeles ypperligt. Anledningen till att jag inte spenderade min kväll igår med Lars eller ute på vift inne i stan var att Lars varje helg åker hem och jobbar. Visserligen är det en mysig liten stad som han bor i men jag känner att lite självständighet kan man ju unna sig så jag stannade här i Tilburg.
Kände dessutom inte för att dra ut på galej med tanke på att nästa vecka kommer vara en enda långt mingelparty. Som jag dessutom måste betala 700 spän för. Känns kanske lite överdrivet att betala så mycket bara för att få kompisar men som nyinvandrad student så är man så illa tvungen…
I vilket fall som helst så känner jag redan en tjej, så det är ju skönt, även om flickan i fråga inte riktigt är min typ. Ska förövrigt ut med henne lite på stan ikväll! Idag på dagen tror jag att jag bara ska ta det lugnt, handla lite mat och gå och klippa mig.

Det var allt för denna gång, ha det bra!

Ps. bilder på rummet får vänta tills jag har fått mina nya gardiner, men här är en bild på hallen:

Kommentarer
Postat av: idaaa

Såååååå nu har jag äntligen kunnat sätta mig och läsa igenom det du hittills skrivit! Det låter ju sjukt spännande alltihopa :) ska skriva till dig sen och uppdatera om allt som händer (eller inte händer haha) SAKNAR DIG REDAN SÅ MYCKET.

Svar: Jaa! skriv till mig på fb så får jag höra om dina universitetsbestyr!
Emma

2012-08-19 @ 21:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: