Lördag

Veckorna går galet fort nu och de tre midterms som vi har i oktober börjar komma obehagligt nära… Visserligen så har jag studerat flitigt, men det här kommer bli första tentan någonsin, så jag är inte riktigt säker på om jag har studerat tillräkligt! I värsta fall så får jag göra om dem i januari, men det betyder att jag får mindre tid i Sverige över jul och nyår.

 

Om jag inte har några omtentor så blir det nästan två månader i Sverige i december/januari! Jag har lite hemlängtan, men mest under helgerna eftersom Lars är borta varje helg. Han jobbar lördagar i sin hemstad, så han åker fredag och kommer hem söndag, så det blir lite långtråkigt såhär innan man har en ordentlig umgängeskrets. I vilket fall som helst så måste jag nog försöka vidga den kretsen på andra håll än i klassen för det verkar inte riktigt som om det är någon som är min typ där. Vi var ute i torsdags en hel bunt från klassen och jag kände mig mest gammal och övermogen för den gruppen… Hittade visserligen ett par finskar från klassen som jag attackerade och tvingade dem att prata svenska med mig trots att den var väldigt bristfällig. Jag känner mig som jag gjorde när jag var i Schweiz, där helgerna mest blev långa och tråkiga men veckorna inte var så jäkla roliga heller. Men det gick ju alldeles utmärkt i slutändan i Schweiz (och där var det mycket svårare att hitta folk) så jag ska inte vara för negativ, det löser sig nog snarast.

 

Dem där unga damen som jag nämnde tidigare som jag inte riktigt kommer överens med fick sig en liten omgång förövrigt häromdagen. Jag vart så irriterad över hennes arroganta sätt så jag vart lika otrevlig tillbaka och då sa hon inte så mycket mer. Det var ju skönt i alla fall att slippa höra hennes tjat, men oturligt nog så skulle detta ”pratas” om någon dag senare. Som tur var så var jag fortfarande lite irriterad så jag van den argumentationen och hon fick snällt be om ursäkt! Det var väldigt skönt att få sätt någon som förtjänar det på plats. Hoppas bara att hon faktiskt lyssnade, vi får se…

 

Idag i alla fall ska jag skriva en uppsats om demokrati i Sverige, läsa ett par kapitel i den otroligt upplyftande boken ”Cognitive Neuroscience” och läsa ett par kapitel i otaliga böcker…

 

Var förövrigt i den urgulliga staden Utrecht häromdagen med Lars. Det är som ett mindre Amsterdam utan turister, och hur trevligt låter inte det?? Dessutom så hade de Monki där, så det gjorde ju dagen ännu bättre (men plånboken en aning lättare).

 

Utrecht:


 


Kommentarer
Postat av: Ida

SHIT va fint!! Åh ser så sjukt mysigt ut. Dit vill jag också! När jag lyckas ta mig ner kan vi väl åka dit? Såg ju riktigt riktigt fint ut. Oroa dig inte för dina midterms, kommer gå skitbra! Om du hängt med hittills borde det inte vara några problem. Jag har min JIK tenta om tre veckor, vi får hålla tummarna för varandra! Puss!

2012-09-30 @ 14:11:40
Postat av: Ida

förresten har jag läst svaren på mina förra meddelanden haha... ;) så onödigt att man måste leta fram det!

Svar: Haha, jag vet! Jag tänker ändå fortsätta svara :P Hejja oss med midterms!!
Emma

2012-09-30 @ 14:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: