Plugg plugga plugga

Idag har jag spenderat otaliga timmar vid skrivbordet, och jag har verkligen inte fått mycket gjort. Otroligt frustrerande när man verkligen anstränger sig och så kommer man ingen vart. Det kan ju vara eftersom jag har försökt att förstå ett kapitel från Mind and Brain kursen som handlade om neuroanatomi. Neuroanatomi!!!??? Vad hände med detta humanistiska program? Varför slänga in biologi lektioner till oss stackars samhällsvetare? Men, bara en termin innehåller biologi lektioner, så jag får försöka ta mig igenom detta… Känner också att jag kanske borde ha varit mer uppmärksam under natur lektionerna i gymnasiet.

I torsdags var det ”housewarming” hos en kille i klassen som blev mycket lyckad! Fick ett naturligt tillfälle att prata med folk från klassen, och hittade två finskar som förstod en aning svenska! Mycket upplyftande, förutom på fredagen lektion förstås.

Ska förövrigt åka till Schweiz i oktober! Fem dagar för att träffa vänner och värdfamiljen! Sabrina, som jag kommer att bo hos har dessutom flyttat till Bern, så det blir lite mer citytrip den här gången istället för landsbygden.
Sen åker jag möjligtvis också hem till Sverige i slutet av Oktober och hälsar på, fem dagar eller liknande. Ska beställa biljett så fort min bror har bestämt sig för vilka dagar han ska hälsa på.

Övriga iakttagelser: Keso och haloumi går ej att finna!

Kommentarer
Postat av: ida

Naaaaaaj vilken ångest. Keso och halloumi har räddat många desperata besök i affären....

Svar: Hahaha jag vet, jag har gjort många affärsarbetare förvirrade med att försöka förklara cottage cheese and Halloumi, det går inge vidare. Inte ens i en ost affär!
Emma

2012-09-22 @ 07:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: