Har inte skrivit på ett tag

Hej hej,
 
Jag har verkligen inte kännt för att uppdatera om någonting alls på senaste tiden, men nu tycker jag att det är dags att ge sig in i bloggandest underbar värld igen. Tänke dela lite bilder och säga ett par ord om vad som händer i allmänhet i mitt liv!
 
Nelly var på besök, vilket var urbotat trevligt! Vi mös lite i Amsterdam, upptäckte Tilburg, lysnade på super bra Nederländsk Jul musik och hade det allmänt angenämnt. Här är en länk till en enastående artist som kom att bli oss mycket kär, Grad Damen: https://www.youtube.com/watch?v=hGS25rrznwY
Det gicks lite i skogen, pratades om livet och verkligen unnade oss
Det var hemlängtan mest hela tiden, och trots att jag var hemma två gånger förra terminen så kändes det som att man inte hann med något alls. Borde börja plugga distanse, Sverige saknas mig!
 
Han i alla fall ta lite promenader under de icke så juliga veckorna. Var mest som höst, men icke destomindre uppskattat!
Umgicks självklart med bror min! Här påväg till museum med hal familjen.
Här är Constantijn, vår hus katt. Han tillhör egentligen grannen, men han har så att säga emigrerat till vårat hus. Jag tror vi har bättre mat. 
Lars mor har blivit med valp, en söt liten adopterad gatuhund från Rumänien vid namn Molly.
Det har varit en del tågåkande senaste tiden, till Lars mor och morföäldrar
Hemma hos oss! (jäkla bild att inte vända sig)
Consti i min rena tvätt..
 
En liten uppdatering i bilder angående vad som skett i mitt liv... Det blev inte riktigt någon röd tråd i detta inlägg, men det kvittar. I framtiden ska jag uppdatera mer flitigt!
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Ärs! Röd tråd, vad är det? Ursöta djur!!
Blogga på, det är alltid kul att se och läsa! :D
Ta hand om dig!

2014-03-13 @ 00:08:15
URL: http://minmormorsvind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: