Niagara Fallen

Ord kan verkligen inte beskriva detta naturens underverk. Makalöst. Jag var så nära tårar när vi var på båten som tog oss ända fram till fallen. Nej, jag har helt enkelt inte vokabulär nog att beskriva denna dag. Det måste dock tilläggas att de närliggande casinon och hysteriskt många hotell drog ner synen en aning, det var väldigt exploaterat. För att se det från den positiva sidan så kan man i alla fall med säkerhet säga att det inte är lika illa som på den amerikanska sidan i alla fall! Alltid något! Canada är i allmänhet en mildare variant i nästan allt vad USA heter. Det är ju trots allt Nordamerika vi talar om, så självfallet har kulturena vissa likheter. Hur kom vi in på den diskussionen? I alla fall: bilder säger mer 1000 ord så håll till godo:   

 
Vi var på nästan precis samma båt. Dettar är den Amerikanska varianten där de har blåe regnskydd, men på våren har di röe.
 
 
 
 
Svårt att hålla kappan i styr
 
Sötaste Meg
Vad jag inte visste var att det är flera fall, inte bara ett. Det längre bort är licksom format som en hästsko (kallas även Horseshoe Falls) medans det andra är vad jag skulle kalla en mer klassisk variant.
Gruppen med den Amerikanska sidan i bakgrunden
 
Älskar rengbågen, så magiskt
 
Så nära fallet, och rengbågen. Blev helt dränkt av att stå där, men jag srömde mig bort i evigheter just här.
 
Vi avslutar med vinnar bilden.
 
Underbara Niagara!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: