En liten pepparkaka kanske?

Jag sitter vis skrivandets stund själv i huset och lyssnar på jul musik och drömmer om snö, pepparkakor och julgranar, det ska bli så nice att komma hem till jul! Alla som har missat det så är det 19 December som gäller, då är jag hemma i ca 20 dagar. Bra då har vi det upprepat.

 

Denna vecka har det varit en joggingtur på runt en timme varje dag, förutom igår. Idag vart det till och med två timmar i skogen! Jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag faktiskt har gått och blivit lite vältränad, varje gång jag kommer hem och inser att jag har joggat i en hel timma så blir jag nästan lika chokad varje gång! Så jag är väldigt pepp för Marathon i Paris med mammsen min!

 

Idag var det förövrigt 17 grader och solsken här, och nästan ingen vind, så jag kunde lätt ta min joggingtur i endast t-shirt och kort byxor (eller halvkort, som går till knäna. Vad kallar man dem, knickers? Piratbyxor? Jaja…) och koftan som jag tog med mig den knöts (sådärotroligt 90-tals sexigt) runt midjan! Härligt!

 

Måste även nämna att jag var hos Carro förra helgen och då fick jag en påse kläder av henne! Lite gratis shopping, så det välkomnade jag med öppna armar!

 

Ikväll så ska jag (tror jag) på en avskedsfest (för en kille som jag träffat två gånger…) med min käre soldat! Trots mycket om och men verkar det gå bra nu.


Inget som har med saken att göra, men hoppas på samma status ikväll, detta var en extremt lyckad kväll!


Kommentarer
Postat av: lisa

jag är riktigt imponerad av dina joggingturer! En timme är riktigt mycket i spåret! GO EMMA

Jag är också helt julfrälst, det börjar komma, jag känner det. dom satte upp granen i nk i natt, det såg jag förövrigt när jag vinglade förbi där haha

kom hem kom hem!

2010-11-14 @ 13:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: