Idag händer det inget särskiltMen igår däremot så var det stor satsning i joggingspåren. Nästan 2 hela timmar var jag ute och joggade upp och ner runt i skogen där jag bor, med självklart en liten paus för näsblod eftersom jag är jag. La mig ner på ett nerhugget träd med en bit av halsduken (man tager vad man haver?) runt nosen. Tacksamt nog så kom det ingen förbi just då… Men sen efter det så var jag igång igen och sprang igen! Saken är den att jag hade egentligen satsat på att köra en tre timmars runda, men jag glömde helt bort att det blir ju mörkt vid 7, och det finns inga lampor såhär ute på småstigarna i vildmarken.

Nu kanske det undras varför in i hela fridens dar jag ska vara så onödig och springa i 3 timmar. Har jag inte bättre för mig kanske? Den tråkiga sanningen är för det första, nej det har jag inte… För det andra däremot så ska jag och mor min (om hon får ledigt från jobbet) springa Paris Marathon tillsammans i april nästa år, så det är att ligga i hårdträning som gäller! Langa peppen på den! Woooo!

Ikväll ska jag träffa min vän Marcel som bor granne med mig, en trevlig prick!


Mitt uppe i vild gissning av vem som står på lappen i min panna (det var Bush btw), från för förra helgen. Sen har vi Sabrina till vänster!


Kommentarer
Postat av: Ida

Paris marathon?? men say what??? HAHA det är ju helt otroligt! fan va tuff du är. SAKNAR DIG

2010-10-27 @ 00:33:56
Postat av: therese

ÅH du har knä strumpor i miss :D finns bilder från en kväll hos mig när vi har det båda två :) ska fan börja ha det :D

och misstänker att jag har samma skjorta som dig,,, svart tunn hm? as fin!!vill inte skriva ut i bloggen var jag praktiserar för en viss m läser min blogg.... men praktiserar på ett caffe i sankt eriksplan så hoppas på jobb där efter:) går ju barrista kursen nu men det har jag la sagt? peace :D

2010-10-29 @ 15:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: