Så blir man 20 snart då


Ja, då var det dags att fylla år också, härligt! Jag fick min första födelsedags present för året igår från Sabrina, som är en så fruktansvärt gullig människa i allmänhet. Hon gav mig en liten väska fylld med nagellack, handkräm, nagelfil, ansiktsmasker och hår inpackningar. Sådana hopplöst onödiga saker som är otroligt värdefulla för en ung dam som undertecknad. Va satt och drack 17 respektive 24 kronors vin igår hemma hos henne och hade en mycket trevlig kväll!

Och nu när 20 årsdagen närmar sig så närmar sig även London. Så på själva födelsedagsdagen så kommer jag mest att flänga runt på tåg, flyg och tunnelbana men eftersom tunnelbanan ifråga ändå är i London så är det helt okej, och jag och Lisa ska fira mig på kvällen (oturligt nog jobbar Stina men jag kommer att träffa henne ändå). Så om 2 dagar är jag 20 år och i London, kan det bli bättre? 

Kommer vi ihåg att jag valde att åka till London istället för att åka med familjen till Spanien? Nu visar det sig att de kanske skjuter upp resan ett tag, så möjligheten att jag kan följa med är ganska stor! Halleluja moment! Fatta va nice, då får jag först fira ordentligt och shoppa upp alla mina pengar i London, och sedan en liten gratistur till Spanien, vad kan slå det? 

Vidare så är tid och datum helt bestämt nu, jag kommer hem den 19e december klockan halv 10 på morgonen, Arlanda. Sen drar jag vidare till London den 9e januari! Så jag blir hemma i exakt 22 dagar! 

Nu är jag förövrigt friskförklarad, min förkylning är officiellt borta. Jag kan lugnt säga detta nu eftersom jag kunde utan problem jogga intensivt i en timme utan att dö. Faktiskt är jag lite imponerad över mig själv, eftersom jag endast har joggat en gång på 3 veckor och sedan lyckas jogga ganska fort upp och ner i dessa jäkla uppförsbackar i en timme!

Det är verkligen så sjukt bra jogging spår här, det finns så många och det är så fint och vackert överallt att man knappt hinner reflektera över att det är jobbigt! Dessutom finns det så många olika kringelikrokiga små stigar och vägar att man nästan aldrig springer samma vända.

 

Ce soir j’ai mon cours de français, alors maintnent je vais faire mes devoirs, Ciao !