Kanske man ska ge en liten uppdatering då!

Min dator ær i tryggt førvar hemma i kæra Svedala så som kanske redan någon har lagt mærke till så har jag inte kunnat uppdatera om vad som hænder i livet ænnu.
Jag lånar før tillfællet en dansk dator av en rumskamrat, som ær och køper bakismat på donken.
Det blir lite halvdant nu eftersom det har hønt så mycket, jag vet knappt vart jag ska børja!
Kursen ær verkligen sjukt rolig, jag har lært mig massa coola trix och (sjælvklar...) en MASSA drinkar!
De førsta två veckorna så spenderades morgonen med att Vince, som ær læraren, gjorde drinkar som vi alla fick testa, och sedan så fick den som ville ha drinken drick upp den. Jag måste sæga att det ær lite bissart att man står med en drink i handen i "skolan" och før antekningar samtidigt... Eller som nør vi hade prov hærrom dagen så satt jag med en Tom Collins och surplade.
Nu har vi redan gått igenom alla drinkar så på førmiddagarna nu så har vi teori. Historia om alla olika drinksorter (typ att de ær från Frankrike eller Italien, vilket næstan alla ær och hur de ær gjorda)
Sen blir vi tre grupper som roterar mellan att freepoura (vilket innebær att man får exakta mått utan att måtta upp, utan man ræknar bara till exempel till 4 i en viss takt så har man en oz) och att stå bakom baren.
Nu ær det inte riktig alkohol i baren, utan færgat vatten, det ær endast nær vi har slut provet som vi kommer ha riktig alkohol i drinkarna.
Det ær intressant hur stor skillnad det ær mellan bara før en vecka sedan då det tog kanske 3 minuter før en drink, och nu kan jag gøra 3 stycken på samma tid! Det enda som ør lite irriterande ær att næstan hælften av klassen redan ær bartenders!
Konstiga nissar som betalar 14000 før att utbilda sig i det som dom redan jobbar med... Sjælvklart så ær den delen av klassen de som ær bæst, med undantag från en eller två... Lite irriterande eftersom de hade ett så stort førsprång. Så nær vi andra behøvde koncentrera oss på att ta rætt flaska (vanligt misstag: ta vatten istællet før vodka från speed railen) så kan dom børja jobba med teknik och finslipandet. Men men, jag ær duktig ændå, och inte sæmst i klassen och det æ vælle det viktigaste?
Nu har dansken kommit tillbaka och ætit klart så jag får hålla detta lite kort och førsøka återkomma snart igen.
BYE

Kommentarer
Postat av: Amanda

Wohoo. har du hittat lägenhet eller jobb??

2011-01-29 @ 15:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: