Efter första dagen

Nu har introduktionsveckan avslutats och första skoldagen avklarad så då kändes det dags för ett litet inlägg. Introduktionsveckan var bara MYCKET! Från förra måndagen till i fredags så har jag varit hemma endast för att sova. Introduktionsveckan (TOP-week som den kallades) innehöll en mängd olika saker som det tar alldeles för lång tid att beskriva, så det tänker jag inte göra, jag lägger istället upp ett par bilder. Alla som var i min grupp under denna vecka var i vilket fall som helst jättetrevliga, vilket är skönt att redan ha en liten vänskapskrets avklarad innan man börjar första dagen. 

 

Första skoldagen innehöll en lektion på 3 timmar vid namn Rhetoric, Culture and Democarcy, och handlade själfallet om retorik, kultur och demokrati.

 

Vet inte om jag har så mycket mer att säga förutom att jag har hittat en perfekt jogging skog, skaffat bankkort (det var igår) och satt upp en fin hylla i mitt rum.

 

Idag funderar jag på att åka till IKEA för att köpa mig en stol, så att jag kan studera vad mitt skrivbord. Om jag gör det kommer det säkerligen införskaffas en del svenskodlad närning. Och lakan ska jag köpa också!

 

Lite bilder:

Bild från det så kallade "beer cantus" vilket i princip är allsång på skansen men med öl. Det roliga var att när vi kom in så var det en massa snack om regler och att man skulle bli utkastad om man stod på borden, kastade öl, drack under sångerna eller gick runt inne i tältet. När en speciell låt började sjungas så slängdes dock alla dessa regler i väggen och resultatet ser ni nedan:

Här är en bild på Lars hemma hos honom:

En bild på Megan som bor i samma hus som Lars, och som av en händelse så går hon även i min klass. Vi sitter här på den så kallade party bussen som mitt på blanka dagen serverade fatöl på bussen och spelade öronbedövande musik. Ovanligt men trivsamt.

Spoorlaan i centrala Tilburg:

En av dagarna var det lekar i hoppborgar och dylikt som gälde:

Bara läskigt.

Jag och klasskamrater i en omgång "steff stuntpilot":

 

Hela våran grupp (redd 43) 

 

Återkommer snarast!