Torsdag

Återigen en dag som säkerligen kommer spenderas i irritation över barnsligheter i stil med ”Varför får jag inte var med och leka”. De som jag verkligen trodde jag skulle umgås med under det här året umgås redan med varandra och det är ingen som någonsin har frågat mig. Man försöker bjuda in sig själv lite smidigt men ingen verkar nappa, förmodligen medvetet. Ghhaa, jag ska gå och begrava mig i min egen självömkan nu.

Kommentarer
Postat av: Luisa

Fan va tråkig klippan :/... Ibland känner jag samma sak här borta när alla holländare pratar holländska. Väldigt ensamt. Men du kommer att hitta nya skönare människor för du är väldig charmig ska du veta!!

Kom igen nu, You Can do it!

2012-10-04 @ 12:42:46
URL: http://satherainbownation.wordpress.com
Postat av: Luisa

Fan va Tråkigt klippan! Ibland känner jag samma sak, när alla holländare samlas för att prata det jävla holländska språket. Lite ensamt ibland. Men jag är säker på att du kommer att hitta nya skönare och roligare vänner.. You can do it, charma de ;)

2012-10-04 @ 12:46:18
URL: http://satherainbownation.wordpress.com
Postat av: mari-louise

Lilla gumman. Gå till gymmet och jobba dig trött så får du en liten portion måbra hormoner, det kanske hjälper något. Jag önskar att du ska få känna dig glad. Välkommen hem snart!

2012-10-04 @ 18:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: