Kanada

Jag är alltså anländ till Waterloo Kanada. Det tog 24 timmar, och jag dog trötthetsdöden ett tag tills jag kom att tänka på hur lång tid det tog förr i tiden för en stackare att ta sig hela vägen hit - ca 3 veckor till sjöss - och då blev jag istället tacksam...

 

Åkte till Berlin (Tegel = den fulaste flygplats jag har sett), sedan 8 timmar flyg, varav jag endast sov en (!) timme, men stärkte mitt kulturella intellekt med 12 years a slave (grannen kollad lite undrande på mig då jag storgrät oräkneliga gånger) och American Hustler (eller var det Hustle? jaja..) Men fram kom man ändå. När jag landade i Chicago hade jag 8 timmar tillgodo, och eftersom jag hade varit i denna trevliga stas året innan så hade jag en restaurang i åtanke där jag intog min lunch, och åkte sedan tillbaka till flygplatsen eftersom jag nästan somnade i mitt eftermatenkaffe. Somnade även på tunnelbanan, men vi får hoppas att snarkningar och drägel uteblev, trots att det är föga troligt. Jag hittade gaten och sov lite till, flög till Kitchener (typ samma stad from Waterloo fast ändå inte...) tog en taxi till hotellet och sussade snabbt i min super stora säng. 

 

Men ack den lyckan varade inte länge, utan jag vaknade igen vid 5 av att hungern rev i mitt inre. Det var oturligt nog 2 timmar kvar till frukost men jag klarade mig med nöd och näppe. Första dagen i Waterloo bestod av frukost, en promenad till Universitetet (det största jäkla campus jag har sett), lunch, vila på hotellet (jag är inte bara trött utan fick även en liten förkylning på köpet), köpa tandkräm och middag. Sen tyade jag icke mer, sov och vaknade igen vid fem.

 

Nu sitter jag här, 2 timmar och 50 minuter senare, och väntar på att frukosten ska öppna, vilket är om 10 minuter. Jag tiggde till mig en liten chokladbit från nattreceptionisten, men det mättade inte länge så jag kommer nu lämna eder och hänga på låset till 'dinern' (en av tre) där hotellgäster får gratis frukost. Jag tror jag ska satsa på mapel syrup idag!

 

 Hotellet! 

Puss och hej!