Alla helgonas dag

Mycket sent uppdaterat (har haft väldans mycket på talriken), men låt oss prata om alla helgonas dag, eller som de säger här: Halloween. Det är en klurig tid, med tanke på alla otroligt opk-iga dräkter som far omkring, och här i Nordamerika, där feminism inte direkt har satt sina härliga fina rötter så är det ännu mer oroväckande. Här är underkläder en dräkt och andras kulturer ett roligt skämt under dessa dagar. Som tur var så var det ingen i min umgängeskrets här i Waterloo som sjönk till dessa låga nivåer, utan vi var lite olika saker från djurriket, lite superhjältar och en och annan vampyr/zombie, vilket jag tycker är helt ok! Skönt att man har så pass bra smak. En random tjej som bor här kom dock med den helt befängda idén att komma som eboladoktor, men som tur var kom hon på bättre tankar innan själva festen. Ett annat inte så okej exempel var en skylt som dekoratörerna hade satt upp som sade ”Warning: rape dungeon” när man skulle till toaletten, och eftersom man inte skojar om våldtäckt i min bok så rev jag och Liz ner den. Kändes bra – agera!

Men slut på det allvarsamma babblandet. Lite bilder från den hektiska kvällen är i sin ordning:  

Jag och Saide! Hade väldigt liten budget och kände att jag inte ville investera i en kostym som sedan skulle ta upp plats i den redan överfulla resväskan som ska hem, så jag körde gult och galet tuperat hår istället! Gick rätt bra! Och kära Sadie med sitt eldröda hår körde det självklara: Merida från Brave!
 
En till rödtott: Amy var Poison Ivy från Läderlappen (älskar att söga Läderlappen istället för Batman!)
Vi hade skapat en lite mordscen här, och så var det någon mupp som la till en snopp. Inte ok.
 
Liz och jag rockar djurtemat.
Megan och Pete (i min mening den obehagligaste bilden)
 
 
 
 
Alla bilder vart rätt oklara, men you get the gist!
 
En lyckad kväll som inte slutade förrän det var tidig morgon med glada 80 tals hits och nittiotalets dängor. Det ser ut som om vi bara var typ 10 pers på dessa bilder, men jag tror inte att jag överdriver när jag säger att vi lyckades klämma in 300 festsugna i våra lokaler den kvällen!